in english deutsch
  • Bejelentkezés, regisztráció
AUTÓFELSZERELÉS SHOP
Telefon: +36 1 801 4210
Bevásárlókosár Bevásárlókosár
0 termék a kosárban
kosárhoz » pénztár »

partnereink

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Duna Autó Zrt. támogatásával az egészségi állapot javítását tűzte ki célul. A III. kerület lakosságának egy izgalmasnak tűnő program keretében, ideális lehetősége adódott a helyes egészséges életvitel kialakításához.

Biztonságban Weltauto garanciával. A Duna Autó Zrt. 2009 óta részese a Weltauto használtautó értékesítési programjának, melynek célja a használtautó vásárlás kockázatának minimalizálása. A Weltauto Prémium garancia, vagy Weltauto garanciával jelzett autók esetében biztos lehet benne, hogy az autó megfelelően karbantartott és szakszerűen átvizsgált, továbbá garancia arra is, hogy a vásárlást követően sem marad egyedül esetleges gondjaival. Egy Weltauto megvásárlásával Ön nem csak egy autóhoz, hanem a mögötte álló szolgáltatáshoz is hozzájut.
Prémium akkumulátor made in Austria

A világ autógyártása mindinkább a ˝zölz˝ technológia irányába mozdul el és ennek jegyében rohamosan terjed a ˝start-stop˝ rendszer alkalmazása.

Az indítóakkumulátor specialista BANNER többféle akkumulátort ajánl a megváltozott autózási igényekhez.

A Running Bull AGM a középkategória és a prémium osztály akkumulátora a start-stop rendszerekben és a fékenergia visszanyerését alkalmazó autótípusokban. A BMW és a VW mellett, 2011 tavasza óta az AUDI is szériában beépíti a BANNER AGM akkumulátorokat.

Az EFB akkumulátorok a kisebb autótípusok start-stop rendszerének akkumulátora, többek között a Fiat és a Toyota használja ezt a megoldást. 2011 novemberétől lesznek a piacon a BANNER 60 és 70 Ah-s Running Bull EFB akkumulátorai.

Egyre több autótípusban jelennek meg a segédakkumulátorok, amelyek a másodlagos biztonsági rendszerek áramellátását ( pl a Volvo-nál) vagy bizonyos komfortberendezések (pl a BMW-nél) áramellátását szolgálják. Running Bull BuckUp néven a BANNER 9Ah és 12Ah teljesítménnel szállítja ezeket a típusokat többek között a BMW, Mercedes, Volvo és az Audi részére.
BetaMax szerszámok

A BetaMAX Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft. a BETA szerszámok kizárólagos magyarországi importőre és forgalmazója. A cég vezetősége kinyilvánítja elkötelezettségét a minőség iránt, a minőségpolitika megvalósítására, a megrendelők elégedettségének biztosítására, a cég eredményes működtetésére.
LandiRenzo

A LANDIRENZO világszintű vezető vállalat az autógáz meghajtású gépjárművek alkatrészeinek szektorában. Az LPG /pb gáz/ és CNG /földgáz/ berendezések lehetővé teszik az üzemanyag megtakarítást, a környezet védelmét és a közlekedést abban az esetben is, amikor a forgalmat leállítják a magas levegő szennyezettségi értékek miatt.
A cég budapesti szerviz partnere a Duna Autó Zrt.


Orbico

Shell kenőanyagok

Az Orbico Trade Hungary Kft. a Shell Kenőanyagok magyarországi hivatalos forgalmazója. A hazai disztribútor a Shell kenőanyag termékek értékesítésével, terjesztésével, raktározásával és a kenőanyagokkal kapcsolatos marketing tevékenységgel foglalkozik Magyarország egész területén. Az Orbico az ipari és gépjármű-kenőanyagok területén a nagykereskedelmi Ügyfeleket (személy- és tehergépkocsi szervizek, fuvarozók, ipari üzemek és kenőanyag-kereskedők) látja el Shell kenőanyaggal. Az Orbico a Shell Kenőanyagokon felül széles körű és minőségi szolgáltatásokat nyújt Partnerei számára. Székhelye Budapesten található. www.orbico.hu

Együttműködő partnerünk a Miss Balaton:

Alkupon

 


Biztosítások az AEGON-tól.
Casco, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás?
Kösse meg online! www.aegon.hu


 

Autó Service

Elindult a Duna Autó Zrt. Auto Service nevű alkalmazása, aminek a segítségével bármilyen műszaki hiba, vagy baleset következtében pár gombnyomással lehet hívni az autómentőt, illetve a legmegfelelőbb szervizt megtalálni.

 

 www.bankidonat.netmunkatársaink

Bato Péter - Autós Bolt, tartozék értékesítő

Bató Péter
tartozék értékesítő
Tel.: +36 1 801 4210
Mob.: +36 20 579 8461
E-mail küldés

gyártók

újdonság

Elfogadott bankkártyák
Speciális ajánlat    |    Online termékek    |    Kosár    |    Regisztráció    |    Bejelentkezés
Copyright © 1989-2013 Duna Autó Zrt.    Kapcsolat    |    Adatvédelem    |    Vásárlási feltételek