in english deutsch
  • Bejelentkezés, regisztráció
AUTÓFELSZERELÉS SHOP
Telefon: +36 1 801 4210
Bevásárlókosár Bevásárlókosár
0 termék a kosárban
kosárhoz » pénztár »

Hólánc Akció

Menjen biztosra – béreljen hóláncot!

Ön is gondolkodóba esett már egy síparadicsom felé menet, hogy vajon nem lesz-e baj, ha nincs hólánc a kocsiban? Mi megtaláltuk a megoldást!

Vannak országok, melyek olyan domborzati viszonyokkal rendelkeznek, hogy már az országhatárt átlépve, csupán az országon való átutazásnál is kötelezővé teszik, hogy rendelkezzünk az autónk csomagtartójában hólánccal, pl. Horvátország, Szerbia.
Más országokban ugyan nem írják elő kötelező tartozékként a hólánc meglétét az autóban, viszont lehetnek olyan útszakaszok, ahol közúti jelzőtáblával teszik kötelezővé a hólánc használatát.
Ezek a közlekedési táblák hordozhatóak és az adott útviszonyoktól függ a kihelyezésük, vagyis hegyvidéki utakon közlekedve sohasem tudhatjuk előre, hogy mikor és hol futhatunk bele ilyenbe.
Mindenesetre összefüggő hó- vagy jégréteggel borított útszakaszokon valószínűsíthető a meglétük.
Ilyesmivel az európai országok közkedvelt síparadicsomai környékén gyakran találkozhatunk: Ausztria, Bulgária, Franciaország, émetország, Olaszország, Szlovákia, Svájc hegyeiben. Ha ezeken a helyeken nem tartjuk be a hólánc használatára vonatkozó felszólítást az adott útszakaszon, az akár borsos büntetést is vonhat maga után a közlekedésbiztonságról nem is beszélve.

Menjen biztosra és vásárolja meg nálunk hóláncát! Ha valami ok folytán mégsem kellett használnia, mi bontatlan csomagolásban visszavásároljuk Öntől az eredeti vételár 70%-áért.


Duna Autó Zrt. Duna Autó Zrt. Duna Autó Zrt.

munkatársaink

Bato Péter - Autós Bolt, tartozék értékesítő

Bató Péter
tartozék értékesítő
Tel.: +36 1 801 4210
Mob.: +36 20 579 8461
E-mail küldés

gyártók

újdonság

Elfogadott bankkártyák
Speciális ajánlat    |    Online termékek    |    Kosár    |    Regisztráció    |    Bejelentkezés
Copyright © 1989-2013 Duna Autó Zrt.    Kapcsolat    |    Adatvédelem    |    Vásárlási feltételek